FRA VELVÆRE TIL SKJØNNHET
 • Den kosmetiske LINEA+ er en helhetlig komponering av velvære og skjønnhet. Den er nøye studert av våre laboratorier for å gi alle hudtyper muligheten til daglig tilførsel av substanser med en spesifikk funksjon tilpasset sin hud. Nøkkelen til skjønnhet og velvære.

  Hovedmålet er å ta vare på huden fra ung alder, langs livets reise og gjennom alle dens faser.

  Huden vår er et organ i stadig endring. Den følger tid, årstid, livsstil og alder.

  Den innovative kosmetiske linjen LINEA+ tilbyr et suverent samspill mellom produkter og ulike linjer, for å skreddersy behandlinger for ulike behov.

  LINE+ er laget fra naturen og bioteknologisk forskning. Den har en enkel og effektiv innvirkning på hudens behov og et nøye studert behandlingsopplegg.

KILDEN TIL FUKTIGHET

 • gjenoppbygger hudens riktige fuktighetsnivå og tar vare på hudens naturlige funksjon og friskhet

  Dehydrering kan påvirke alle hudtyper. Dehydrert hud kan virke gusten, ha redusert elastisitet, føles ru å ta på, flasse og aldres for tidlig.

  AQUA+ virker inn på hudens naturlige fuktighetsbalanse, ansiktet får en umiddelbar glød og en følelse av økt velbehag.

  Hjertet av linjen er det innovative "Hydra intensive Complex", en sammensetning av aktive ingredienser som virker direkte på hudens struktur, både over og under overflaten. Den styrker hudens egen naturlige evne til å lagre vann og beholde på fuktigheten.KILDEN TIL RENERE HUD

 • reduserer talgproduksjon i t-sonen og synligheten av store porer

  Uren hud har en tendens til å virke blank og fet med utvidede porer, hovedsakelig i t-sonen. Overdreven talgproduksjon og porer som er blokkert av talg, kan sammen med tilstedeværelsen av døde hudceller og bakterier gi urenheter i huden.

  PURA+ er tilpasset behandling for en uren, kombinert, fet og akne hud. Hjertet av linjen er det innovative "Pure Intensive Complex". Det består av et utvalg av aktive ingredienser som bidrar til å kontrollere talgproduksjon og spredning av bakterier, redusere blanke partier og store porer for et friskt og jevnere utseende.UMIDDELBAR LINDRING TIL SENSITIV HUD

 • forbedret motstand mot eksterne påvirkininger, reduserer rødhet i huden

  Sensitiv hud som er tynn og reaktiv, virker ofte irritert og blir lett rødlig. Sensitiv hud har også en tendens til å aldres tidlig.

  DOLCE+ er en linje som tilbyr en skånsom og målrettet behanding for sensitiv hud.

  Den innovative "Repair Intensive Complex" er en sammensetning av aktive ingredienser designet spesielt for sensitiv og delikat hud. Den virker på hudens struktur for å forbedre hudens motstand og toleranse mot eksterne påvirkninger. Den gjenoppretter komfort og friskhet til huden.REVITALISERER HUDEN

 • beskytter lipidinnholdet, gjenoppretter elastisiten og huden blir mer kompakt

  Tørr hud mangler vann og lipider. Hudoverflaten oppleves derfor grov og devitalisert, og huden kan aldres for tidlig.

  VITA+ beriker hudens lipidinnhold med kosmetiske hjelpemidler som forsterker hudens beskyttende barriere og bidrar til å gjenopprette den hydrolipide barrieren.

  Formulert med den eksklusive "Vital Intensive Complex", en nøye forsket kombinasjon av aktive ingredienser som virker direkte på hudens arkitektur, hindrer reduksjon av lipider og optimaliserer hudens vitale funksjoner. VITA+ tilbyr huden øyeblikkelig næring og langvarig beskyttelse, gjenoppbygger hudvev, elastisitet og fasthet.